Hoera! ‘De horizon’ bloeit is verschenen

Eind april was het zo ver, iets eerder dan verwacht: ‘De horizon bloeit’ is verschenen. Ik vind het geweldig om mijn eigen gedichtenbundel in handen te hebben. Een droom is in vervulling gegaan. Vanaf 1 mei 2012 is het boek overal te koop. Natuurlijk bij de uitgever, maar ook bij andere internetboekwinkels of bij de gewone ‘stenen’ boekhandel. Het boek bevat twintig afbeeldingen van schilderijen van Miriam Fleuren met twintig door mij geschreven gedichten. Het kost € 15,95.
Ik wil uitgeverij Free Musketeers op deze plaats ook hartelijk danken voor de kans die deze uitgeverij biedt aan nog niet gevestigde auteurs. Miriam en ik hebben de kans met beide handen gegrepen en we zijn niet alleen blij met, maar ook trots op het resultaat.

Ik heb een pagina opgenomen waar lezers van deze site of van ‘De horizon bloeit’ een reactie kunnen achterlaten. Miriam en ik hopen dat wij veel lezers een plezier gaan doen met deze bundel. Dat de inhoud inspireert, troost, heelt of tot verwondering leidt.

 

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.