De horizon bloeit

Begin mei 2012 verschijnt mijn eerste gedichtenbundel ‘De horizon bloeit’ met twintig gedichten bij schilderijen van Miriam Fleuren. In het boek komen de reproducties van de schilderijen in full colour met daarnaast het door mij geschreven gedicht.

Verwachte verschijningsdatum: 7 mei 2012

Over de inhoud
‘De horizon bloeit’ is een gedichtenbundel met twintig gedichten bij reproducties van schilderijen. De schilderijen zijn van de fijnschilderes Miriam Fleuren. Frederieke schreef daar gedichten bij. Soms spiritueel, soms aards. Met de combinatie van schilderij en gedicht willen de auteurs de lezer stimuleren met andere ogen te gaan kijken. Niet alleen naar wat er om ons heen gebeurt, maar verder kijken, zelfs tot aan of voorbij de horizon. De auteurs doen dat elk vanuit hun eigen levensbeschouwing.

Over Miriam
Miriam Fleurenheeft haar opleiding gevolgd aan de Rietveldacademie, waaronder vier jaar bij de schilder Melle. Haar werk wordt bijna altijd gevormd door natuurmotieven. Haar schilderijen zijn pogingen de door ons mensen geschonden natuur en uitgebuite dierenwereld te helen. (www.miriamfleuren.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>